Waardering, liefde en geborgenheid.

Baby Bello ontwerpt echte eyecatchers voor jouw babykamer. Onze stijlvolle boxmobielen worden met zorg & liefde gemaakt en passen niet alleen in elke babykamer, maar ook binnen elk interieur. Baby Bello maakt iedere babykamer sfeervol en uniek!

BLOSSOM DREAM BABY MOBIEL
44.95

De ‘Blossom Dream Serie’ is een exclusief design van Baby Bello. De bloesem van vilt zorgt, in combinatie met de metalen ring, voor een prachtig en uniek design. De Blossom Dream baby mobiel is zo ontworpen dat hij niet alleen prachtig staat in de babykamer, maar ook boven de box in de woonkamer. De roze variant van de Blossom Dream zorgt voor een romantische en rustige sfeer. Ga je voor lief & stoer? Kies dan de grijze variant.

Koop deze serie nu in onze webwinkel of via één van onze exclusieve dealers!

FANTASY CLOUDS BABY MOBIEL
39.95

De naam Fantasy Clouds zegt het al: fantasie & een prachtig design worden samengebracht boven jouw wieg, box of babybed! De baby mobielen bestaan uit wolken, sterren en druppels. Met een combinatie van mooie vormen, hoogwaardig vilt en warme kleuren creeer je de juiste look & feel in elke babykamer. De Fantasy Clouds van Baby Bello zijn verkrijgbaar in drie kleuren: groen, okergeel en roze. Geef jouw babykamer een persoonlijke en unieke touch met een baby mobiel van Baby Bello!

Koop deze serie nu in onze webwinkel of via één van onze exclusieve dealers!

BLOSSOM DREAM BABY MOBIEL

De Blossom Dream serie is een exclusief design van Baby Bello. De roze variant van de Blossom Dream geeft een romantische en speelse sfeer. Ga je voor lief & stoer? Kies dan de zwarte-grijze variant.

De naam Fantasy Clouds zegt het al: wij brengen fantasie & design samen boven elke box of babybed! De Fantasy Clouds van Baby Bello zijn verkrijgbaar in drie kleuren: groen, okergeel en roze. Geef jouw babykamer de juiste touch met een baby mobiel van Baby Bello!

“Baby Bello is een design merk voor babykamer accessoires. Onze producten worden met zorg & liefde ontworpen en passen bovendien in elke babykamer. Ga je voor naturel, botanisch, vintage, donker of juist voor industrieel? Baby Bello maakt iedere babykamer sfeervol en uniek!”

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – ZONDAG

7 DAGEN PER WEEK VIA WEBSHOP