ONZE BABYKAMER ACCESSOIRES VOOR EEN UNIEKE INRICHTING.

Welkom bij Baby Bello! Het leukste en gaafste merk voor babykamer accessoires. Al onze producten zijn met zorg en liefde door onszelf ontworpen en geven iedere babykamer de juiste look & feel.

  • Een uniek en stijlvol design

  • Eyecatchers voor elke babykamer

  • Het beste voor het liefste

Handtekening Martijn Kamminga creatief

MARTIJN KAMMINGA • CREATIEF ONTWERPER & DIRECTEUR

HET BESTE VOOR HET LIEFSTE

Ik stel mijzelf graag aan je voor! Mijn naam is Martijn Kamminga. Als jongste lid binnen een creatief gezin ben ik Baby Bello gestart. Het opzetten van mijn eigen interieurmerk heeft me altijd al geweldig geleken. Waarom ik nu de sprong heb gewaagd? De vraag voor mij was niet zozeer óf ik mijn eigen interieurmerk wilde opzetten, maar vooral wát voor producten ik wilde ontwerpen. En toen wist ik het. Het moeten producten zijn die iedereen blij maakt en die de juiste sfeer neerzetten in één van de belangrijkste plekken bij jou thuis.

UNIEK, PERSOONLIJK EN LIEFDEVOL

En dat is niet zomaar een plek. Het is een plek waar liefde, karakter & geluk samenkomen, namelijk: de babykamer! Wat Baby Bello uniek maakt? Wij verleggen de grenzen, door niet alleen te zorgen voor een prachtige babykamer. Onze designs zijn zo ontworpen dat ze ook prachtig zijn voor jou als ouder! Kortom: met heel veel liefde & passie ontwerpen we unieke producten met een geweldig design voor elke ouder én baby. Zo maken wij de mooiste en gaafste producten voor het hele gezin. Met Baby Bello bieden we alleen het beste voor het liefste.

Het Baby Bello Team

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken!" Voor mij is het ontwerpen van iets nieuws, iets bijzonders, het allerleukste wat er is. En wat is er nou leuker dan mooie producten ontwikkelen voor de allerkleinste?”


Martijn Kamminga, Creatie & Algemene zaken

"Hoe leuk? Een nieuw avontuur in het jasje van een merk voor babykamer accessoires! Ik denk mee over hoe we onze producten nóg mooier kunnen maken en hoe deze optimaal passen in elke babykamer en in elk huis.”


Roos Visser, Strategie
OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - ZONDAG

7 DAGEN PER WEEK VIA WEBSHOP