De mooiste & leukste baby mobiel voor elke babykamer
BLOSSOM DREAM BABY MOBIEL

De Blossom Dream boxmobiel is een exclusief design van Baby Bello verkrijgbaar via de webwinkel of geselecteerde dealers. Deze prachtige baby mobiel van vilt zorgt voor de juiste sfeer in jouw babykamer en vormt een echte eyecatcher boven iedere box of babybed. De bloesem van vilt gecombineerd met de metalen ring straalt warmte uit en maken jouw babykamer persoonlijk en uniek. Dit ontwerp is handgemaakt en kan gemakkelijk worden opgehangen. De roze variant van de Blossom Dream geeft een romantische en speelse sfeer. Ga je voor lief & stoer? Kies dan de zwarte-grijze variant.

FANTASY CLOUDS BABY MOBIEL

De naam Fantasy Clouds zegt het al: wij brengen fantasie & design samen boven elke box of babybed! Deze unieke handgemaakte boxmobiel bestaat uit wolken, sterren en druppels en een ring van hout. Door een combinatie van mooie vormen, hoogwaardig vilt en warme kleuren kun je in elke babykamer de juiste sfeer neerzetten. De Fantasy Clouds van Baby Bello zijn verkrijgbaar in drie kleuren: groen, okergeel en roze. Geef jouw babykamer de juiste touch met een baby mobiel van Baby Bello!

Ben jij opzoek naar een baby mobiel die jouw wieg, box of babybed de juiste look & feel geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elke baby mobiel van Baby Bello heeft een uniek design. Momenteel bieden wij twee series van de boxmobiel aan: de Blossom Dream & Fantasy Clouds. 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – ZONDAG

7 DAGEN PER WEEK VIA WEBSHOP